Szivattyúcsere megtérülése

Fókuszban az alacsony üzemeltetési költség

Központi fogalmunk az energiahatékonyság, vagyis az, hogy a szivattyú egy egységnyi energiát felhasználva mekkora teljesítményt nyújt.

Yonos szivattyú
Wilo Yonos MAXO: az összes fűtési, szellőztetési és klímatechnikai alkalmazásban használható

A világ egyik legnagyobb szivattyúgyártója, a Wilo SE napjainkra olyan szivattyúkat fejlesztett ki amelyek igen alacsony energiafelhasználásukkal jelentősen hozzájárulhatnak a fűtési, hűtési, vízellátási és technológiai rendszerek alacsony üzemeltetési költségeihez.

Ha az előzetes megtérülés-becslésünk eredménye kedvező, igénye esetén helyszíni felmérést végzünk, ami alapján mérnöki alapossággal kiszámítjuk Önnek a szivattyúcsere után várható hatékonyságjavulást és pénzügyi megtérülést. Adja meg itt közepes és nagy teljesítményű szivattyúi alapadatait, hogy elvégezhessük az előzetes megtérülés-becslést.

Egyedi mérési szolgáltatás

Nagy teljesítményű szivattyúk esetében lehetséges mobil mérő-adatgyűjtő berendezés telepítése. Az összegyűjtött üzemviteli jellemzőkből meg tudjuk határozni a jelenlegi szivattyúk éves villamosenergia-fogyasztását és az új szivattyúk üzemeltetése során keletkező energiamegtakarítás mértékét, ezek alapján pedig a beruházás várható megtérülésének idejét. Az adatgyűjtést üzemviteltől függően egy naptól egy hétig terjedő időtartamban végezzük.