WILO Szervizpartner

wilo service partner logo

Gyors és könnyű elérés Pécsen és Baranya, Somogy, Tolna megyékben

WILO Stratos szivattyú
Wilo Stratos GIGA: fűtési és hűtési rendszerekbe

 

A Wilo az épülettechnika, a vízgazdálkodás és az ipar területén alkalmazott szivattyúk prémium beszállítója. A dortmundi székhelyű Wilo SE a nemzetközi szivattyúgyártó ipar egyik vezető szereplője. Hazai leányvállalata a Wilo Magyarország Kft. több szivattyútípusban is piacvezető forgalmazó.

2017-től a Wilo hivatalos szervizpartnere vagyunk a Dél-Dunántúl három megyéjében. A régió gazdasági társaságai és intézményei számára könnyen és gyorsan elérhetők vagyunk Pécsett, valamint Baranya, Tolna és Somogy megyékben, és szolgáltatásaink a rövid távolság miatt kis kiszállási költséggel vehetők igénybe.

Szervizpartnerként Wilo fűtési, hűtési, vízellátási és technológiai szivattyúk karbantartását és javítását végezzük alkalmi megbízással vagy szerződéses partnerként.

Szerviztevékenységünk garanciális idő alatt vagy azon túl is igénybe vehető. A garanciaidő meghosszabbítása is lehetséges nálunk.

A rendszeresen karbantartott szivattyúk meghibásodása ritkább, a javítási költségük lényegesen alacsonyabb, és hosszabb az élettartamuk is.